Udgivet søn d. 1. nov 2020, kl. 00:00

December nærmer sig, og inden man har set sig om, banker julen på døren. For nogle familier kan julen være en økonomisk svær tid, og i Hans Egedes Kirke tilbyder vi derfor julehjælp som et lille bidrag til at kunne fejre julen.

Hvem kan søge?

Hjælpen kan søges af familier, der er økonomisk trængte og bor i Hans Egedes Sogn. Støtten gives primært til medlemmer af Folkekirken.

Ansøgning

Hvis du vil søge om julehjælp, skal du udfylde et ansøgningsskema. Skemaet kan hentes på kirkekontoret fra 2. november 2020 eller downloades HER 

Skemaet skal afleveres senest fredag den 27. november 2020 kl. 13.00 på kirkekontoret eller i kirkens brevkasse (Grønlands Torv 6, 9210 Aalborg SØ)

Vi gør opmærksom på, at ansøgningen afvises, hvis der afgives ukorrekte oplysninger.

Svar på ansøgning

Ansøgere får besked fra mandag den 7. december 2020. Julehjælpen kan hentes på kirkekontoret fra torsdag den 10. december 2020 i kirkens åbningstid. Vi håber på at kunne hjælpe så mange som muligt, men kan ikke garantere, at alle ansøgninger kan imødekommes.

Vi har fuld forståelse for, at man søger julehjælp flere steder, men henstiller til, at man kun man kun modtager fra 1 eller 2 steder, så flest muligt kan få hjælp. Får man således hjælp andetsteds fra efter, at man har sendt ansøgningen til os, vil vi gerne have besked.

Spørgsmål

Har du spørgsmål om julehjælpen eller brug for hjælp til udfyldelse af ansøgningsskemaet, er du velkommen til at kontakte Sognepræst Annette Elmbæk Kassow (20 51 59 20).

Kategorier Nyheder fra kirken