Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Sogneindsamlingen i 2021 var digital

Sogneindsamlingen i 2021 var digital


# Nyheder fra kirken
Udgivelsesdato Udgivet tirsdag d. 2. marts 2021, kl. 12:37
Sogneindsamlingen i 2021 var digital

Kære potentielle indsamler 

Vil du hjælpe os med at samle ind til verdens fattigste? Det betyder alverden. 

For andet år i træk må vi opgive at gå dør til dør for at samle ind. I stedet gør vi det digitalt. Men der er stadig brug for din hjælp. 

Sådan samler vi ind 

Selvom det er digitalt, samler vi stadig ind som et hold for Hans Egedes Sogn. Vi har oprettet en indsamling, som vi håber du vil være en del af. Når du klikker dig ind via linket, kan du i venstre side af indsamlingssiden vælge ”vær med på holdet”. 

At være med på holdet betyder, at du opretter en personlig digital indsamling, som du efterfølgende deler med familie, venner og andre mulige donorer i hele landet. Du kan dele din indsamling på Facebook, LinkedIn, Twitter og andre sociale platforme. 

Du kan også sende linket i en mail, til personer i din omgangskreds, hvis du ønsker der. Du kan hele tiden nemt følge med i, hvad du har samlet ind på din indsamlingsside. Og som en del af holdet, tæller dit indsamlede beløb samtidig med i holdets samlede resultat. 

Med fem klik er du i gang 

Du kan starte din indsamling allerede i dag og samle ind helt indtil d. 14. marts, hvis vi oprindeligt skulle have stemt dørklokker. Det kræver kun fem klik, så er du i gang. 

Det betyder heldigvis ikke noget for dem, vi hjælper, om støtten er samlet ind fysisk eller digitalt. Det betyder noget, at den når frem. 

Linket til indsamlingssiden er: https://indsamling.noedhjaelp.dk/social/share?object=e21baa71-2c96-484b-af3c-40f03b773dce&lang=da_DK&redirectUrl=https://indsamling.noedhjaelp.dk/team/hans-egedes-sogn

Venlig hilsen 

Hans Egedes Kirke, Folkekirkens Nødhjælp & Line Hartvig Andreasen, indsamlingsleder

Vi samler ind til verdens fattigste.  Sammen gør vi en forskel for mennesker i yderste nød
Lige nu står problemerne i kø for verdens fattigste. Mens klimaforandringernes konsekvenser er en realitet, har Corona-pandemien været med til at forværre problemer, der eksisterede i forvejen. Sult, ulighed og konflikter.

Klimaproblemer øverst på listen
Når vi samler ind, går pengene blandt andet til klimahjælp som: - Træplantning, der modvirker jordskred og kan bremse voldsomme oversvømmelser.  - Vandpumper og vandrensningsanlæg, som sikrer folk rent drikkevand   - Køkkenhaver og nye afgrøder, der kan klare tørke og omskifteligt vejr.