×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 13. februar 2020, Kl. 14:00 til kl. 16:00

”Et par timer med eksistensfråseri” -

i selskab med journalist og højskolebestyrer Frode Muldkjær – og ”vennerne” – Peter Plys, DR, Vorherre, journalistikken - Fanden og spisesedlerne, vinkling og fake news, Johannes Møllehave, Lise Nørgaard, B&O og Otto Leisner, Jens Rosendal, Astrid Lindgren, Halfdan Rasmussen, Bertel Haarder, Bjarne Nielsen Brovst, Michael Laudrup, Anker Jørgensen, Fontaine og De to Geder, Solen og Nordenvinden, Medicinmanden, Benny Andersen og kærligheden, Carl Nielsen, Kim Larsen, Harald Bergsted og lærken. Plus lidt Grundtvig.

Hør også om børn og børnebørn, som også er en slags mennesker, der skal ha tid, nærvær, opmærksomhed og koordinering – skal oplives og oplæres. Hør om børn, der bytter madpakker, skater, leger studieværter, er kærester, mobbes og svigtes, elsker gode forældre, skolen, leverpostej og kakao - og ikke kan sove om natten, fordi de er forelsket.  

Vores Torsdagsklub er for alle, der har tid og lyst til en dejlig eftermiddag med foredrag, fortælling, fællessang, kaffebord og hyggeligt samvær. (Selv om vi kalder det en klub, er der ikke noget med medlemskab.)

Eftermiddagene foregår i den store mødesal kl. 14.00-16.00.
Det er gratis at deltage. Kaffe/te og brød koster 25 kr.

Medvirkende
Foredragsholder Frode Muldkjær, Nørresundby
Pris
25 kr. for kaffe/te og brød