Søndag d. 15. november 2020, kl. 10:00

Ligesom sidste efterår inviterer Hans Egedes Kirke til diakonisøndag med gudstjeneste, frokost, foredrag og mulighed for samtale. Margrethe Højlund, som er kirke- og kulturmedarbejder i Thisted Kirke medvirker med fortælling og oplæg om diakoni, sammen med en frivillig, også fra Thisted Kirke. Diakoniudvalget ved Hans Egedes Kirke har taget initiativ til diakonisøndagen, som er en inspirationsdag for kirkens frivillige og alle interesserede. Der er tilmelding til frokost.

Margrethe Højlund har været kirke-og kulturmedarbejder i Thisted Kirke siden august 2018. Hun har boet og arbejdet en stor del af sit liv i Frankrig (1985-2010), hvor hun udviklede en karriere som fortæller og skuespiller, og hvor hun blev kendt bla. for sit store repertoire af fortællinger fra inuitkulturen. Hendes to voksne børn bor i dag i Frankrig. Hun har desuden en uddannelse som social- og sundhedsassistent fra 2016 og ser den diakonale indsats også med sine sundhedsfaglige briller. At formidle, fortælle og skabe fællesskab både i den diakonale indsats, i undervisning og forkyndelse binder hendes mange livserfaringer sammen i det nuværende arbejde som kirke- og kulturmedarbejder.

Den 15. november kommer hun med et oplæg i hans Egedes Kirke om frivillighed og kirkens diakonale indsats. Hun har en af Thisted Kirkes mange erfarne frivillige med sig til at fortælle om sit engagement.


Indsamlingen i november i begge bøsser:
Den lokale sognehjælps julehjælp, som går til økonomisk trængte familier, der bor i vores sogn.

 

Diakonisøndag med frokost, 23. s. e. trin.
Medvirkende
Margrethe Højlund
Sted Hans Egede Kirke, Grønlands Torv 6, 9210 Aalborg SØ